Reageer tegen hiv geboorten

De aftelprocedure is begonnen voor het zoeken van donors voor The Global Fund om over het lot van miljoenen getroffen door HIV en aids te beslissen.
Het is belangrijk dat mensen niet alleen hun stem durven laten horen maar ook stappen ondernemen om effectief bij te dragen.
Laat ook uw regering weten dat u in een wereld wilt leven waar geen kind geboren wordt met HIV tegen 2015.

Born HIV Free  en Save children from HIV! hebben  reeds petities laten rondgaan en heeft nu mensen nodig om de volgende stap te zetten. er wordt verzocht om aan anderen te tonen dat er voldoende mensen achter die idee staan.

Zij willen regeringen tonen dat mensen van over de gehele wereld begaan zijn met de nood om kinderen van HIV te redden. Wilt u helpen? Neem een afbeelding van uzelf terwijl u een bord vasthoudt met de oproep de Geborene HIV-er te bevrijden (http://bit.ly/bcDGo7) naast plaatselijke wegwijzers of kilometerpalen, het zou zelfs aan uw huis of werk kunnen zijn. E-mail dat dan het naar socialmedia@theglobalfund.org. met de naam van uw stad/gemeente in de onderwerplijn. Zij zullen dit dan aan hun exclusieve Google kaart toevoegen (http://cot.ag/acpSU5) .

About Marcus Ampe

Retired dancer, choreographer, choreologist Founder of the Dance impresario office and archive: Danscontact-Dansarchief plus the Association for Bible scholars, the Lifestyle magazines "Stepping Toes" and "From Guestwriters" and creator of the site "Messiah for all". - Gepensioneerd danser, choreograaf, choreoloog. Stichter van Danscontact-Dansarchief plus van de Vereniging voor Bijbelvorsers, de Lifestyle magazines "Stepping Toes" en "From Guestwriters" en maker van de site "Messiah for all".
This entry was posted in Welzijn en Gezondheid and tagged , , . Bookmark the permalink.

Feel free to react - Voel vrij om te reageren

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.