Veranderingen bij Microsoft Network Spaces

De voorbije dagen zal iedereen die een Ruimte of Space bij Microsoft Networks heeft geconfronteerd zijn met de opheffing van deze dienst.

Omdat veel gebruikers van Spaces om meer weblogmogelijkheden hebben gevraagd heeft Microsoft nu is een nieuwe gratis upgrade voor Windows Live Spaces voorzien. Zij zijn een partnerschap aangegaan met een vooraanstaande weblogservice, WordPress.com, die de belangrijkste weblogservice voor Windows Live-gebruikers zal worden.

Windows Live Mail Desktop Beta 2

Windows Live Mail Desktop Beta 2 (Photo credit: kairin)

Deze overstap zal vele Space gebruikers moeten doen beslissen al of niet deze overstap te maken. Persoonlijk vind ik de publicatiemogelijkheid op WordPress.com wel beter, zo dat wij toch van een vooruitgang in de positieve zin mogen spreken.
Indien de overgang van de gepubliceerde pagina’s automatisch kan verlopen is het nog niet zo erg. Maar indien die overname niet lukt zoals bij de Belgische Bijbelstudenten is het wel lastiger. Gelukkig waren daar nog niet zo veel teksten geplaatst, maar indien het voor een blog is waar al zeer veel teksten op geplaatst waren wordt het wel problematischer, want dan moeten deze alle handmatig hergepubliceerd worden op de nieuwe webruimte. Ik wens die mensen die dat voor hebben veel succes. anders gaan al die teksten verloren.

De Ecclesia van de Christadelphians in vlaams Brabant zal u vanaf nu dus kunnen vinden op een nieuwe plek op het net: Belgische Christadelphians Ecclesia Leuven.

De Belgische bijbelstudenten zal u voortaan kunnen vinden op: Belgian Biblestudents – Belgische Bijbelstudenten

About Marcus Ampe

Retired dancer, choreographer, choreologist Founder of the Dance impresario office and archive: Danscontact-Dansarchief plus the Association for Bible scholars, the Lifestyle magazines "Stepping Toes" and "From Guestwriters" and creator of the site "Messiah for all". - Gepensioneerd danser, choreograaf, choreoloog. Stichter van Danscontact-Dansarchief plus van de Vereniging voor Bijbelvorsers, de Lifestyle magazines "Stepping Toes" en "From Guestwriters" en maker van de site "Messiah for all".
This entry was posted in Nieuws en politiek and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Veranderingen bij Microsoft Network Spaces

  1. Pingback: Mondigheid niet laten verloren gaan | Marcus Ampe's Space

  2. Pingback: 100 berichten en vijf jaar op WordPress – Jeshuaist

Feel free to react - Voel vrij om te reageren

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.