Meezingen voor het klimaat

Zing je graag? en draag je daarbij graag een steentje bij voor het klimaat?

Zondag 28 november 2010, de dag voor de start van de Klimaattop in Cancun (Mexico), kan je wie weet je zelf vrij maken om mee met de Klimaatcoalitie deel te nemen aan een groots Europees evenement voor het klimaat. Iedereen is van harte welkom!

Deze manifestatie wordt georganiseerd door de Klimaatcoalitie (waar ook Greenpeace deel van uitmaakt) om de politici die mee aan de onderhandelingstafel zitten wakker te schudden.

Het is essentieel dat wij durven vragen stellen en de stem van de bewuste burger laten horen. We willen hen vragen om te streven naar een rechtvaardig, ambitieus en bindend klimaatakkoord. Als Europees voorzitter zal ons land een sleutelrol spelen op deze Klimaattop. België zal tijdens de onderhandelingen de positie van de Europese delegatie bepalen.

Praktische info:
14.00u: Samenkomst aan het station Brussel Noord bij de Greenpeacevlag. Ook zangkoren en fanfares zullen present zijn. Kleurrijke optocht door Brussel naar de Kunstberg.
15.00u: Aankomst op de Kunstberg waar we allemaal samen onze stem zullen laten horen en het Klimaatlied zingen. We sluiten de manifestatie af met videogetuigenissen van klimaatslachtoffers.

Meer info op www.klimaatcoalitie.be of Facebook.

Advertisements

About Marcus Ampe

Retired dancer, choreographer, choreologist Founder of the Dance impresario office and archive: Danscontact-Dansarchief plus the Association for Bible scholars, the Lifestyle magazines "Stepping Toes" and "From Guestwriters" and creator of the site "Messiah for all". - Gepensioneerd danser, choreograaf, choreoloog. Stichter van Danscontact-Dansarchief plus van de Vereniging voor Bijbelvorsers, de Lifestyle magazines "Stepping Toes" en "From Guestwriters" en maker van de site "Messiah for all".
This entry was posted in Milieu, Nieuws en politiek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Meezingen voor het klimaat

  1. Pingback: Shaped by years of unprecedented outreach and public engagement | Marcus Ampe's Space

Feel free to react - Voel vrij om te reageren

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.