AD: Nederlander lichtgewond bij aanslag Brussel Airport

About Guestspeaker

A joint effort of several authors who do find that nobody can keep standing at the side and that “Everyone" must care about what is going on in today’s world. We are a bunch of people who do not mind that somebody has a totally different idea but is willing to share the ideas with others and to be Active and willing to let others understand how "today’s decisions will influence the future”. Therefore we would love to see many others to "Act today".
This entry was posted in Gedachten van anderen, Nieuws en politiek, Religie, Waarschuwingen, Wereld om ons heen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to AD: Nederlander lichtgewond bij aanslag Brussel Airport

 1. guestpeaker says:

  Gretige Hofman wijst er op dat voordat die ISIS en AL Quaida verhalen begonnen, de Rooms Katholieke IRA de enige terroristen cel in Europa was.
  Hij schrijft:

  Dat is niet de reden dat ik weet dat ze erachter zitten, maar ik noem de IRA even omdat dit een duidelijk bewijs is voor wat ik zeg. En om erg blinde mensen er op te attenderen zijn dat er nogal duidelijke bewijzen zijn voor Rooms Katholiek terroristen die ze niet kunnen ontkennen. Al doen ze dat toch gewoon. Ik ken nog hele lijsten meer bewijzen, maar ik ga hier geen boek schrijven.

  Als je meer wil weten over deze aanslag, het meest op de hoogte zo die ik ken is Minister Frans Timmermans. Die werkte eerder mee aan de MH17 moorden. Het bewijs was nogal goed zichtbaar met wat die zei over een Teddybeer bij de toespraak. Die Teddybeer werd omhoog gehouden als een van de zaken die te vinden waren op de grond, maar het was geen plundering, zoals Frans Timmermans dat loog te zijn, voor de internationale pers.
  Katholieken, allemaal Katholieken.
  Die toespraak van Timmermans over de MH17 herkende ik als de typische stijl van Jezuïeten die preken in een kerkdienst. Frans Timmermans is een Jezuïet, de bewijzen daar voor zijn te overvloedig om te ontkennen. Dus komen daar de aanslagen vandaan, simpele historische realiteit.

  Like

  • guestpeaker says:

   Eric Hufschmid reageert op Hofmans commentaar

   Het verschil tussen slachtofferschapsmonopolisten als jijzelf en intuïtief correct opgevoede mensen (zoals ik!) die de echte waarheid puur vanuit de verkwikkende reinheid ervan als genezend wensen te verspreiden, is dus dat gluiperige propagandisten in slecht betaalde opdracht hun ontmaskering slechts proberen te beletten door blogeigenaren zoals Maud op allerlei gluiperige wijzen te overtuigen van het weg modereren der realiteit?! Ik zal hieronder maar enkele onzinnigheden van je aan proberen te halen (gepaard gaande met de tegensprekende bewijzen daarvoor!) door aan te tonen dat je of die ene op filosemitische gronden strak afgerichte letterteken debiel bent, dan wel onder curatele van de mooszaad ten koste van de realiteit ‘verplicht’ bent om tot aan je dood gechanteerd en al hete kolen via niets zeggende it’s the Bilderbergs desinformatie voor de joden maffia uit het vuur te halen..;

   “‘Joden’ zullen terecht je blog gaan mijden als je antizionistische commentaren toe laat en terecht, maar ik zag liever dat ze zich hier op hun gemak voelden en mee dachten, want er zitten veel geslepen adders tussen.”

   ✈+❙❚=††† 9/11 was a papist job This Larry “pull it” Silverstein buying the WTC was jewstream ‘propaganda’“

   Like

 2. Pingback: De getuigen bij Pauw zijn bekende uit dezelfde hoek | Marcus Ampe's Space

 3. Pingback: Hoe te reageren op aanslagen in Brussel | From guestwriters

 4. Pingback: Terrorist attacks in brussels | Marcus Ampe's Space

 5. Pingback: La pensée au peuple Belge… | Marcus Ampe's Space

 6. Pingback: Social media, sympathy & shocks | Marcus Ampe's Space

 7. Pingback: Belgian Muslims Refusing to Aid Police in Finding Terrorists | Marcus Ampe's Space

 8. Pingback: Kwaad wint als goed niets doet | From guestwriters

Feel free to react - Voel vrij om te reageren

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.