De getuigen bij Pauw zijn bekende uit dezelfde hoek

Wij kunnen u verzekeren dat er wel degelijk enorme schade is in de luchthaven waar ook broeders van ons en verscheidene geliefden werken en aanwezig waren alsook met hun gsm beelden hebben opgenomen die verschrikkelijk zijn.

Van onze collega’s is er één zwaar gewond een andere heeft een dakplaat op zich gekregen. Van diegene die gisteren geopereerd is weten wij nog niet hoe zij het maakt. Maar van een collega die heel de dag ter plaatse was en hulp verleend heeft weten wij dat hij toen hij ‘s nachts thuis kwam ineengestort is en de volgende ochtend (gisteren) er helemaal onderdoor was. (Onze gedachten en gebeden zijn ook met hem en zijn familie.)

Om deze gebeurtenissen te aanschouwen als een complot van de staat moet men zeer degelijke bewijzen kunnen voorleggen. Wij denken niet dat men deze hier zal kunnen vinden.

Trouwens wat zou zulk een complot het land ten goede brengen. Het gevaar bij deze aanslagen waar men de naam van God misbruikt is dat men gelovigen tegen niet gelovigen op zet en dat men de verscheiden bevolkingsgroepen die in het land leven extra onder druk zet.

Zulke gebeurtenissen ondermijnen de vrede in een land, en dat is juist de bedoeling van de terroristen.

Wij moeten zeer hard opletten om niet mee in hun kaart te spelen.

+

Lees meer over deze aanslagen:

  1. In tijden van gemeenschappelijk verdriet
  2. 22 Maart 2016 Terreuraanslagen in het Brusselse
  3. AD: Nederlander lichtgewond bij aanslag Brussel Airport
  4. Knife-trust in democratic sore back
  5. Daesh hits heart of Europe
  6. Tears for Belgium
  7. Reaction from U.S.A. President Barack Obama

+++

About Guestspeaker

A joint effort of several authors who do find that nobody can keep standing at the side and that “Everyone" must care about what is going on in today’s world. We are a bunch of people who do not mind that somebody has a totally different idea but is willing to share the ideas with others and to be Active and willing to let others understand how "today’s decisions will influence the future”. Therefore we would love to see many others to "Act today".
This entry was posted in Aankondiging, B4Peace, Crisis, Cultuur, Dagboek = Diary, Gedachten van anderen, Nieuws en politiek, Religie, Waarschuwingen, Wereld om ons heen and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.