Volledige versie van Poetins toespraak op 18 maart 2022

Graag deel ik hier met u de volledige toespraak van president Vladimir Poetin die hij afleverde op 18.03. 2022 in de Grote Sportarena van het Olympisch Complex Loezjniki (of het uitgestrekte Loesjniki-stadion), waar in 2018 de finale van het wereldkampioenschap voetbal voor mannen en de nederlaag van Manchester United tegen Chelsea in de finale van de Champions League in 2008 plaatsvond.

Zogezegd trad Vladimir Poetin daar onverwachts op tijdens een concert in Loesjniki ter gelegenheid van de achtste verjaardag van de hereniging van de Krim met Rusland. De deelname van het staatshoofd aan dit evenement was niet officieel aangekondigd, zodat het voor duizenden van zijn gasten als een verrassing kwam.

Hij opende zijn toespraak met de verkondiging van het één zijn van het Russisch Volk dat een gemeenschappelijke toekomst heeft welk gestoeld is op de eerste lijnen van de grondtekst, waar elk woord volgens de president met een diepe mening is vervuld.

Verenigd door een gemeenschappelijk lot

Tijdens de live-uitzending werd de toespraak van de president, , onderbroken door een technische storing.

Hier is een volledige versie van zijn toespraak.

**

 

About Guestspeaker

A joint effort of several authors who do find that nobody can keep standing at the side and that “Everyone" must care about what is going on in today’s world. We are a bunch of people who do not mind that somebody has a totally different idea but is willing to share the ideas with others and to be Active and willing to let others understand how "today’s decisions will influence the future”. Therefore we would love to see many others to "Act today".
This entry was posted in News and Politics, Nieuws en politiek, Visuals (Video, Photo, Cartoon), Wereld om ons heen and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Volledige versie van Poetins toespraak op 18 maart 2022

  1. Pingback: Poetin’s grote redevoering in een volgepakt Loesjniki-stadion | Marcus Ampe's Space

  2. Pingback: Oekraïne als een ‘groot Israël’ | Marcus Ampe's Space

Feel free to react - Voel vrij om te reageren

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.